somegirl.blogg.se

Hej igen!

Publicerad 2014-09-08 21:51:21 i Allmänt,

Jag känner att den här bloggen är lite sådär med ordentlig uppdatering haha. Jaja, vi fortsätter som om ingenting har hänt tycker jag.
 
Igår var jag och Vera inne i stan och shoppade lite, eller ja, shoppa och shoppa jag fick med mig en mascara hem haha. Sen så råkade jag köpa ett presentkort på 240 spänn (går inte in längre på den historien haha) så det kändes ju sådär. Men det förstörde inte dagen inte, vi gick och köpte oss varsin Frozen Yoghurt efter så blev jag gladare! Det var bäst väder och dagen var supermysig allt som allt!
 
Idag är det måndag för er som inte visste så det har varit skoldag för lilla mig. Har sovmorgon på måndagar så det gör ju dagen en aning bättre såklart! Efter skolan blev det att läsa way too många sidor i historieboken och äta mellis innan jag stack iväg till tennisen. På tennisen känndes det som att hela gruppen spelade ovanligt bra och det är ju alltid kul! Är dock så jäkla varmt i hallen så jag svettades som en gris kan jag säga haha.
 
Nu ikväll har jag duschat, lagat mat, ätiti mat och chattat lite med Spanjorskan som ska komma hit på torsdag. Det är ett utbyte med en skola i Bilbai i Spanien så det kommer ett gäng hit nu en vecka och sen ska jag och ett gäng från min skola åka hem till dem i Oktober. Hon verkar snäll och så när jag skriver med henne och jag hoppas verkligen att jag känner likadant när vi träffas i verkligheten. Det blir väl lätt lite stelt och så när man inte alls känner varandra och dessutom måste prata ett språk som ingen av oss har som förstaspråk. Är lite nervös men det ska nog gå bra!
 
De kommande dagarna ska jag försöka göra så mycket skoljobb som möjligt så jag slipper sitta och göra massa läxor när de är här och så måste jag städa huset så det blir lite fint haha.
 
Nu ska jag mysa in mig i sängen och kolla på PH.
 
 
Tack Vera för lånet av bilden : *
 
 
 

Om

Min profilbild

Erika - 16 - Stockholm

Min tanke med den här bloggen är att det ska vara ett sätt för mig att skriva av mig på där mina läsare också kan följa min vardag, mina tankar och mina upplevelser i livet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela