somegirl.blogg.se

Klagoinlägg... plus lite bra

Publicerad 2014-05-10 19:22:33 i Allmänt,



Såhär ser mitt skirvbord ut just nu om ni är intresserade. Gamla glas och talrikar, vattenflaska, torrshampo, en massa plugg och sjukt massa skräp. 
 
Jag har i alla fall ekonomiprov på måndag på dubbel bokföring och moms och jag fattar nada. Alltså verkligen ingenting. Jag läser uppgiften och sen är det tio tomma rader som det är meningen att jag ska kunna fylla i, whuut? Jag skyller på min lärare/mentor som enligt mig och typ resten av världen inte borde vara en lärare. Men jag känner att jag börjarfå lite panik här för jag Pallar. Verkligen. Inte. Få. F. I. Detta.
Jag kan ju uppmuntra mig själv med att jag inte är den enda i klassen som är helt lost, vi har chattat med varandra hela dagen om frågor man har till detta men ingen kan svara haha. Inte så mycket till hjälp men jag känner mig inte lika dum i varje fall. 
 
Nu ska jag förtsätta försöka fylla i dem här tomma raderna, wish me luck!
 
Helgen har inte varit helt dålig kan jag ju bara flika in här. Igår var la familia hemma hon min syrra och åt thaimat, sushi och jordgubbar med glass till efterätt. Efterråt gick jag, Vera och Jossan hem till mig och snackade och kollade på The O.C. Jossan och jag hypar för att Vera änligen vill börja kolla. Bästa serien ever ju! :)

Om

Min profilbild

Erika - 16 - Stockholm

Min tanke med den här bloggen är att det ska vara ett sätt för mig att skriva av mig på där mina läsare också kan följa min vardag, mina tankar och mina upplevelser i livet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela