somegirl.blogg.se

Borta bra men hemma bäst

Publicerad 2013-07-31 22:42:46 i Allmänt,

Efter... ja jag vet inte riktigt hur många, men många timmar i bilen och några stopp på vägen är vi äntligen hemma. Vi stannade först hos min faster och fick våfflor med grädde och hjortronsylt, dessutom fick vi en syltburk med oss hem, lycka! Sedan stannade vi hos några bekanta som jag bara har ett vagt minne av att jag har träffat innan. Vi stannade också för att köpa getost och messmör och till sist stannade vi vid Max och tryckte i oss lite hamburgare. Borta bra men hemma bäst!
 
Imorgon ska jag med Jessi och Jossan in till Stockholm för att gå på öppningen av Brandy Melville. Visste inte vad det var innan men efter att ha kollat på deras hemsida så är jag fett taggad!
 
 
Nu ser jag på Jessis blogg att hon har börjat kolla på Teen Wolf, äntligen har du förstått ditt eget bästa lilla gumman! Har inte hunnit se det senaste avsnittet så det får bli imorgon, jättebra serie!
 

Om

Min profilbild

Erika - 16 - Stockholm

Min tanke med den här bloggen är att det ska vara ett sätt för mig att skriva av mig på där mina läsare också kan följa min vardag, mina tankar och mina upplevelser i livet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela